Цитата(Аида Суреновна @ Sep 6 2007, 18:02)

C@tRiN, а ты недовольна? Может быть, побеседуем? Правда, это кабинет Тадеу. Սա Թադեուի սենյակն է:
- Թադեու, կարելի՞ է այստեղ հայերեն խոսել:
Չի պատասխանում:
Довольна

Мне эта фраза напомнила психологию - "Вы хотите об этом поговорить"
Думаю Тадеу не будет против, хоть он и не отвечает

Կատյա, ի՞նչ չես լսում, ու՞մ չես լսում: Ես տեսնում եմ, որ հայրիկին լսում ես: Հայրիկը լավ հայերեն գիտի:
Можно я ограничусь переводом (хотя бы пока), а то без папы "ես ոչինչ չեմ կարող անել – մեքենա վարել, հայերեն գրել և խոսել…"
"Катя, что не слушаешь, кого не слушаешь (или не слышишь?). Я вижу, что папу слушаешь. Папа хорошо армянский знает."

Այո, իհարկե: Ես ոչինչ չեմ ասում, ես գրում եմ:
Да, конечно. Я ничего не говорю, я пишу.

Ո՞վ, Թադեու՞ն: Հա, նա իր սխալը չի տեսնում: Բայց հիմա, քո առաջադրանքը կարող է օգնել: Թադեու, հիմա տեսնու՞մ ես:
Кто? Тадеу? Да, он ----- не видит. Но сейчас, твое задание может помочь. Тадеу, сейчас видишь?

Այո, դու տղա չես, դու շատ սիրուն աղջիկ ես: Ո՞վ է ասում՝ դու տղա ես: Վանա՞ն: Նա չի հասկանում՝ ի՛նչ է ասում: Կատյան տղա չի, աղջիկ է, շատ լավ աղջիկ է: Ե՛ս եմ ասում: Ես գիտեմ՝ ի՛նչ եմ ասում, ես Կատյային ճանաչում եմ:
Да, ты не мальчик, ты очень красивая девочка. Кто говорит - ты мальчик? Вана? Он не понимает, что говорит. катя не мальчик, девочка, очень хорошая девочка. Я говорю! Я знаю, что говорю! Я Катю знаю.

Այո, ես Սոկրատեսը չեմ…

Да, я не Сократ

Ո՞վ, Թադեու՞ն: Չէ՜, ես համաձայն չեմ, Թադեուն լավն է, վատը չէ: Չէ, ես Թադեուին չեմ ճանաչում: Որտեղի՞ց գիտեմ որ լավն է: Ըըըը… չգիտեմ: Չէ՜, գիտեմ, գիտեմ: Նա ինտերնետում (համացանցում) հայերեն է սովորում ու մենք համացանցում մի քիչ ծանոթ ենք:
Кто? Тадеу? Нет, я не -------, Тадеу хороший, не плохой. Нет, я Тадеу не знаю. Откуда знаю что хороший? Ээээ... Не знаю. Нет, знаю, знаю! Он по интернету армянский учит и мы по-интернету
немного знакомы.
Оранжевым отметила слова, которые չգիտեմ