Guest Guest12568 Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 du aytpes el namaks chstacar??? Հայկկկկկկ կո հետ եմ Quote Link to post Share on other sites
Sench Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 Հայկկկկկկ կո հետ եմ Իմ անունը Հայկ չէ Quote Link to post Share on other sites
Hasmik Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 я люблю бумажные письма) напишите мне просто так, если хотите)) на ЛС вышлю адрес с индексом) хотите от меня письмо - напишите адрес в ЛС) и естественно в список меня) Hasmik, Брянск, РФ (Bryansk) Quote Link to post Share on other sites
Hasmik Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 кстати, из Моквы в Брянск письмо идет неделю) хх) я щас Маро в ЛС свой адрес отправлю) Quote Link to post Share on other sites
BIBAR Posted May 18, 2006 Author Report Share Posted May 18, 2006 Асмик, по плану моеум так и должно было быть, хорошо что ЛОстя задержала (ради вас) письмо в Москуо,ок, Маро надеюсь уже отправила.. Quote Link to post Share on other sites
Guest Guest12568 Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 Հայկկկկկկ կո հետ եմ Իմ անունը Հայկ չէ Quote Link to post Share on other sites
Hasmik Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 урра) Маро сказала что письмо летит уже ко мне. примерно через неделю дойдет. обещаю не задерживать) с Конни подпишем и в Минск) Quote Link to post Share on other sites
Шалапунька Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 Письмо летит уже. Ягодка джан, прости, но ждать тебя далее, уже было не хорошо по отношению к остальным. То я не могла придти на встречу, то ты. Простите, люди джан. Quote Link to post Share on other sites
ARAMIS Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 nakonec xot kokuyu to vest poluchili Quote Link to post Share on other sites
Ani Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 rebyata gde vashe pismo??? a davayte mi forumjani s USA,CANADA nochnyom a???? Xotite ya nachnu??? i davayte skajite imena kto xochet uchastvovat???!!! a potom mi otpravim v evropu... Arm_Lionne , Malinka_NL .... i t. d. a oni esli smogut otpravyat v Rossiu... mne kajetsya, sostav budet' takoy. Ani Samwelino Vardan Lady-An Smally ARAMIS Kars JazZVazz Meriko0199 da i yeshyo ya nicki ne pomnyu... nuu.... davayte Quote Link to post Share on other sites
Malinka Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 rebyata gde vashe pismo??? a davayte mi forumjani s USA,CANADA nochnyom a???? Xotite ya nachnu??? i davayte skajite imena kto xochet uchastvovat???!!! a potom mi otpravim v evropu... Arm_Lionne , Malinka_NL .... i t. d. a oni esli smogut otpravyat v Rossiu... mne kajetsya, sostav budet' takoy. Ani Samwelino Vardan Lady-An Smally ARAMIS Kars JazZVazz Meriko0199 da i yeshyo ya nicki ne pomnyu... nuu.... davayte Я зааааа Arm_Lionne а ты? Quote Link to post Share on other sites
Arm_Lionne Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 Я зааааа Arm_Lionne а ты? конечно Quote Link to post Share on other sites
smally Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 Hima erku namak a linelu? Ha bayc irok arajin@ shat ushacav, gone asek um mot a inch a mardik spasum en che Quote Link to post Share on other sites
Hasmik Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 письмо у меня. подписали уже. Нари сказала что Беллка даст какой то другой адрес, так как она переезжает.. вот Quote Link to post Share on other sites
Ani Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 դե պրծեք ուղարկեք , ինչ որ ժամերի՞ հարց ա էդ տեղափոխությունը թե՞ օրերի.. սպասում ենք. եթե զգաք որ ուշանում ա, տեղյակ պահեք, մենք էլ Ամերիկայում սկսենք, մինչև հասնի Եվրոպա , դուք էլ արդեն Եվրոպա կհասցնեք, թող ոչ մեզ ոչ ձեզ , հանդիպման վայրը լինի Եվրոպա. կամ նորից հետ ՀԱՅԱՍՏԱՆ!... այս ամառ. կամ երբ որ հասցնենք . ուղարկենք ՀԱՅԱՍՏԱՆ ... այցելողները նամակների բացում անեն!!! ես եթե եղա վիդեո էլ կպատրաստեմ.. պատկերացրեք բացում են ու ամեն մեկի գրած անիմաստ տողերը կամ իմաստավոր կարդում ... ու ... որպես ՀՈՒՇ!!! վիդեոն դրվում ա կայք. քվեարկվում... թե ում մոտ մնան նամակները որպես հուշ!! ընդմիշտ!! օրինակ իմ համար մեծ հիշոխություն կլինի մի օր թոռներիս ասեմ, մեր ֆորումն էր ... ինչևէ. հետաքրքիր գաղափար ա... մտածեք . արագ անենք ) Quote Link to post Share on other sites
ARAMIS Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Ani jan shat lav mitq e , ayo inchu che, edpes el anenq Quote Link to post Share on other sites
Ani Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 (edited) Ani jan shat lav mitq e , ayo inchu che, edpes el anenq Չիքն ֆլու եմ ուղարկելու ԱՐամիս հոպարին , փող չունեմ , հավաքում եմմ, ուրիշ թանկանոց նվեր չեմ կարող տալ. հա , սսել եմ, Ամերիկայում քիչ է, Ասիայում է. էդ էլ մինչև շիփ անեն արդեն գին է ! Edited June 1, 2006 by Ani Quote Link to post Share on other sites
ARAMIS Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Chikeni kpahenq flu ktanq turqerin Quote Link to post Share on other sites
Ani Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Chikeni kpahenq flu ktanq turqerin vonc asi Aramis@ karanq 2 nel iranc tanq, ed chicken@ man ekox er Quote Link to post Share on other sites
BIBAR Posted June 1, 2006 Author Report Share Posted June 1, 2006 я уже дала адрес. надеюсь до моего отлета получу письмо. Quote Link to post Share on other sites
Ani Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 հուսով եմ Quote Link to post Share on other sites
Malinka Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 հուսով եմ Ani jan, karas tenc gres vor es el haskanam Quote Link to post Share on other sites
Ani Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Ani jan, karas tenc gres vor es el haskanam հայերեն չգրե՞մ.. թե մտքի մասին ես խոսում... ՀՈՒՍՈՎ եմ, այսինքն ՀՈՒՅՍ ունեմ ... էլ ո՞նց գրեմ Quote Link to post Share on other sites
smally Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 հայերեն չգրե՞մ.. թե մտքի մասին ես խոսում... ՀՈՒՍՈՎ եմ, այսինքն ՀՈՒՅՍ ունեմ ... էլ ո՞նց գրեմ :lol: demk a es agjik@ Quote Link to post Share on other sites
cheeesy Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 rebyata gde vashe pismo??? a davayte mi forumjani s USA,CANADA nochnyom a???? Xotite ya nachnu??? i davayte skajite imena kto xochet uchastvovat???!!! a potom mi otpravim v evropu... Arm_Lionne , Malinka_NL .... i t. d. a oni esli smogut otpravyat v Rossiu... mne kajetsya, sostav budet' takoy. Ani Samwelino Vardan Lady-An Smally ARAMIS Kars JazZVazz Meriko0199 da i yeshyo ya nicki ne pomnyu... nuu.... davayte ya toje za! ne zabud'te menya v Miami! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts