Jump to content

Esli Vaina Kto Poidjot Vajivac?

Recommended Posts

88tvin shat jertasard txaner uzum ein gnal ev pashpanel arcaxi hajerin. nrank patrast ein toxnel irenc @ntaniknerin ev amen inch miajn te azaten arcaxe. bolors el ete shenk tesel apa lsel enk bazmativ mitingneri masin. hima qani tari anc erb shater irenc kjanqi gnov azatecin arcaxe toxnelov irenc @ntaniknerin inch e poxvel ajntex??zohvacneri @ntaniknerin vosh mi ognutjun shen cujc talis isk arcaxum aveli shat mexadrum en hajerin qan azernerin ow e mexavor es paterazmum??

(menk shat law el aprum eink turkeri het hajere ekan xarnecin mez).

adrbedjani haji standard xoskere es xoskere irenq orekan 3ankam krknum en ete vosh shat.

mi shabat arash hollandakan mi amsagrum grvac er vor arcaxi hajere shat apsosum en vor irenc erexanere shen xosum aderbedjaneren en amen xoski versh asvum e menk hajastani hajerin nman shenk.

ete es inqs shshanashei ajtpisi mardkanc kmtacei te sa uxaki mi politiek propaganda e.

hima himnakan harcn ajn e te el ov kgna krvi arcaxi hamar??

ete es krvem apa kkrvem vosh te vor arcaxe azat lini u miana mez. es kkrvem miajn mer mahacac txaneri

arjunov pahvav hoxere pashpanelu hamar miajn iranc hamar.

insh duk insh ek mtacum ajs masin??

Edited by tikush_armo_fan

"Патриот" фильми еркрорд эпизодн хишум ек, ерб гражданскинерн асум ен - "хотим войны Хотим войны"!? Идут к ветерану. Ветеран им говорит - вы что с ума сошли, никакой войны!

Ну - его и начинают обвинять в том, что мол, о, мы не ожидали. ты струсил! И начинают войны, придурки.

А помните, что было дальше? Вот так и у нас будет. 100 процентов. То есть, дай Бог, чтобы войны не было.

Когда речь зашла о Арцах(карабах)е, продавец сказал:

- Эээй, во всём Кочарян и Эльчибей виноваты. Жили же ведь нормально, и я вообще за то, чтобы Арцах(карабах) в Азербайджане был. Ну вот кем был Кочарян? Каким-то партийным членом, каждый год приходил и 1 рубль взносов собирал... Дособирался до президента... Я вообще с армянами не общаюсь, только с карабахскими. А так, очень люблю общаться со своими, с азербайджанцами. Ведь всю жизнь с азербайджанцами жил, а этих ереванских вообще знать не знал.

karabaxski armenin.

о бакинском армянине Бабаяне, у кого строительная фирма в Германии и половина работников азербайджанцы, с армянами не общается.

kak ushe poneli bakinski armenin.

i takix slushijev oshen mnogo.

могу с уверенностью сказать да :flag: если будет война не задумываясь пойду воевать за родные земли,за свой народ :hi:

:fedayi:

"Патриот" фильми еркрорд эпизодн хишум ек, ерб гражданскинерн асум ен - "хотим войны Хотим войны"!? Идут к ветерану. Ветеран им говорит - вы что с ума сошли, никакой войны!

Ну - его и начинают обвинять в том, что мол, о, мы не ожидали. ты струсил! И начинают войны, придурки.

А помните, что было дальше? Вот так и у нас будет. 100 процентов. То есть, дай Бог, чтобы войны не было.

Напоминаю - в фильме все те ктопризывал к войне позорно сбежали. а Патриот, который уговаривал всех не ижти на войну - до последнего уговаривал.

А потом, конечно же пошел.

Вот и теперь. Те, кто призывает к войне, те, кто открывает провакационные темы и пытается настроить айастанцев на бакинских - я думаю слиняют. :kiss:

Я вообще с армянами не общаюсь, только с карабахскими. А так, очень люблю общаться со своими, с азербайджанцами. Ведь всю жизнь с азербайджанцами жил, а этих ереванских вообще знать не знал.

Как-то непонятно написано, tikush. Причём тут ереванские , бакинские , и ещё Бог нас знает какие армяне и любовь к азербайджанцам ? Ну я ещё бы понял любовь к азербайджанкам :yes:

Что ты имел ввиду, Тикуш джан ?

Как-то непонятно написано, tikush. Причём тут ереванские , бакинские , и ещё Бог нас знает какие армяне и любовь к азербайджанцам ? Ну я ещё бы понял любовь к азербайджанкам :yes:

Что ты имел ввиду, Тикуш джан ?

nu ja dumela vi i tak poimjote nu ladne na shtajte raskaz andavo azeri.

В общем, на кухне протекал кран и мать решила купить новый кран. Пошла мама на рынок с подругой и зашла на единственный на этом рынке ларёк с сантехникой. Долго присматривалась к кранам и решила спросить у продавца, какой кран лучше. Продавец отвечает:

- Квартира Ваша?

- Да, моя! - ответила мать.

- Тогда берите вот эти, - продавец показал на нижний ряд с кранами. - А, если Вы - квартирант, тогда берите вот эти, - и указал на верхний ряд с кранами.

Слово за слово, доской по столу и выяснилось, что продавец, мужчина 45-50 лет, - карабахский армянин. Начал он вести беседу с моей мамой и тётей. Мать сказала, что он смешной такой и весёлый. Говорит, что хорошо, что у него нету дочери. Мать спросила "Почему?", и он ответил:

- Эти девочки так плачут, когда родители умирают. Вот у меня 2 сестры. Когда отец умер, я им пытался объяснить, что человек умер, сколько можно уже плакать?

Всё это продавец говорил так смешно, так весело.

- Эээй, во всём Кочарян и Эльчибей виноваты. Жили же ведь нормально, и я вообще за то, чтобы Арцах(карабах) в Азербайджане был. Ну вот кем был Кочарян? Каким-то партийным членом, каждый год приходил и 1 рубль взносов собирал... Дособирался до президента... Я вообще с армянами не общаюсь, только с карабахскими. А так, очень люблю общаться со своими, с азербайджанцами. Ведь всю жизнь с азербайджанцами жил, а этих ереванских вообще знать не знал.

Конец.

Напоминаю - в фильме все те ктопризывал к войне позорно сбежали. а Патриот, который уговаривал всех не ижти на войну - до последнего уговаривал.

А потом, конечно же пошел.

Вот и теперь. Те, кто призывает к войне, те, кто открывает провакационные темы и пытается настроить айастанцев на бакинских - я думаю слиняют. :kiss:

ne kto ne kavo ne nastraivajet druk protiv druge. i wapshe shto i o bamne znajesh?? jeslib ti znal s kolke raz ve den ja gavarju eti vrazi. <<mi bur azg enk ed el kes kes mi arek.>> no tut vopros v drugom.

stojet li nam vmeshetse esli ani i sami oshen xoroshe s drug drugom mogut abshatsa. ja i sama vishu shto bakinskije armjan iz armenie ne lubjat poka nemere te ludie katorie ja znaju. ja oshen nadejus shto ete nevsje bakinskije takie. no poka shto wishu tolke abratnoje. ja budu oshen rade jesli vam udastca pereubidic menja. :)

ne kto ne kavo ne nastraivajet druk protiv druge. i wapshe shto i o bamne znajesh?? jeslib ti znal s kolke raz ve den ja gavarju eti vrazi. <<mi bur azg enk ed el kes kes mi arek.>> no tut vopros v drugom.

stojet li nam vmeshetse esli ani i sami oshen xoroshe s drug drugom mogut abshatsa. ja i sama vishu shto bakinskije armjan iz armenie ne lubjat poka nemere te ludie katorie ja znaju. ja oshen nadejus shto ete nevsje bakinskije takie. no poka shto wishu tolke abratnoje. ja budu oshen rade jesli vam udastca pereubidic menja. :)

стоит Тик джан. у моей бабули папа был шушинский. И она - не знаю, чем ей отцоовская родня так еасолила - терпеть не могла карабахских армян. И когда митинги начались, говорила - вау, ев дранц! они же нас ненавидят! они же нас в войну вовлекут а самивоевать не будут! Но ты думаешь, она хоть раз моему отцу сказала - не иди сынок на войну? Так нет! И вообще. Когда война никто уже не заморачивается кто чей. Все идут. Или не идут. На войне не до сантиметв. Дизертиры всегда были и будут.

isk kareli e hajeren. vorovetev jes karoxa shat kritiek unenam im azgin bajc otari demqin jerbek im azgin shem gci.

harce nranum e vor ed mardik asum en duk ek mexavore vor es paterazme exav menk turkeri het lae enk u vosh te miajn asum en aj najev apacucum en nrank shpvum en miajn irenc het. de naji vor ed mardu masin grac a ira ashxatoxneri kesic shte turk en. asum en duk mi xarnvek mez menk dzer nman hajer shenk parz asum en en mardik. menk hajastani hayerin nman shenk. menk shat txur enk vor mer jerexanere aderbedjaneren shgiten. bajc da asum en vosh mijajn mez ajlev inshpes arashin postum tesar aderbedjancinerin. en mardik mez cum en tshnamu dem. mer jeresin tqum en . hima indz shat hetaqrqir a inshka mard ka vor hajerin mexavor a hanum u najev ira azgin gcum a tshnamu mot indz shat hetaqrqrum a te ed bolorn en @tenc te 20% te 50%

ete etpisi mardik shat en el insh mitq uni mer krive endex/? ed hoxe vershiversho irancn e (karabaxcinerine) tox irank el voroshen um mianan. mijajn ete irank konkret asen ekek mez ognek gravor dzevov ed dzamanak arshi gnal krvel vor ete heto tariner anc mez noric mexadren menk ed txtere hanenq asenk hesa axper djan duk ek mez xndrel.

Ненавижу войну :angry: , наверное большинство людей её ненавидят :yes: ,

но гнусный пародокс заключён в том, что ненависть друг k другу у человечества преобладает над ненавистью к войне. :(

Конец.

tikush,

Извиняюсь за банальный вопрос, но я так и не понял ты азербайджанец или армянин ?

tikush,

Извиняюсь за банальный вопрос, но я так и не понял ты азербайджанец или армянин ?

А что азеры умеют писать по армянский, с каких пор?? :blink: Странный вопрос........

wopshem jes senc em haskanum vor ste indz voshmek shhaskacav. jes shat em sirum im hajrenike patras em mernel im hajreniki hamar :flag:

bajc ete en mardik shen uzum vor menk xarnvenk el menk insh karank anenk?? ete asen ekek ognek mez mianank hajastanin to xndrem.

hima indz hetaqrqrum a te joxovurdi inshkan masn a hajeri het inshkane hajeri dem

inkati unem hajastani hajeri.

А что азеры умеют писать по армянский, с каких пор?? :blink: Странный вопрос........

с тех пор, как стали еразами :lol: , но tikush процитировала одного азера, а LUC просто не понял, что это цитата. :)

http://www.youtube.com/watch?v=mEGQrUXWb8U...ted&search=

jes shem haskanum ajn hajerin voronq mexadrum en ajs mardkanc.

kecen mer fidayinere.

кеццен, Тик джан. бьюр ангам (хазар барн айерен че. ев кец чвирворелу хмар чем огтагорцум)

Тик джан. Нман мардик кан, воронцмасин вор ду ес грум. Байц. Хл ми найир мер айастанцинерин. Инч а - болорн - гнацин крвецин? Инч а - воч вок пативн гетнов чтве? Инч - воч вок срика чеках?

Иск ду гитес те кани баквеци тханер ехан, вор мер патеразми пайлун эджерн мтан? Иск ду гите те кани бквеци боевикнер уненк? иск гарабахци? иск вонц еин крвум?

ли ем кецасум ми карасун аннасуннери хамар чаржи им у кон анел. Ари ми айренасернеров у азги таканкнеров им у кон аненк.

И деп ел ен асем вор кец хет хосогнериц мекн ел хенц карабахци ай тха э. ете эс ропеин Ервеанум ираниц нвирвац айренасер гтнес - асцес ктам, кгас кткес ересис

Ев верчум ел асем. Менк иранц кам чиранц хамар ченк крвел. Менк мер хамар енк крвел

ев ми бн ел - ми цанкацир зохвел ханун АЙРЕНИКИ. ербе. ЦАНКАЦИР АПРЕЛ АНУН АЙРЕНИКИ. иначе все бессмысленно. АМЕН

кеццен, Тик джан. бьюр ангам (хазар барн айерен че. ев кец чвирворелу хмар чем огтагорцум)

Тик джан. Нман мардик кан, воронцмасин вор ду ес грум. Байц. Хл ми найир мер айастанцинерин. Инч а - болорн - гнацин крвецин? Инч а - воч вок пативн гетнов чтве? Инч - воч вок срика чеках?

Иск ду гитес те кани баквеци тханер ехан, вор мер патеразми пайлун эджерн мтан? Иск ду гите те кани бквеци боевикнер уненк? иск гарабахци? иск вонц еин крвум?

ли ем кецасум ми карасун аннасуннери хамар чаржи им у кон анел. Ари ми айренасернеров у азги таканкнеров им у кон аненк.

И деп ел ен асем вор кец хет хосогнериц мекн ел хенц карабахци ай тха э. ете эс ропеин Ервеанум ираниц нвирвац айренасер гтнес - асцес ктам, кгас кткес ересис

Ев верчум ел асем. Менк иранц кам чиранц хамар ченк крвел. Менк мер хамар енк крвел

ев ми бн ел - ми цанкацир зохвел ханун АЙРЕНИКИ. ербе. ЦАНКАЦИР АПРЕЛ АНУН АЙРЕНИКИ. иначе все бессмысленно. АМЕН

ha gitem vor menak hajastani hajere shen krvel. dra hamar el asum em lriv bakvecinern u karabaxcinern en mexadrum mez te mard ka vor mez het e.

PS> karas latinakan tarerovgres es ruserene im hamar mi qish dshvar a.

Edited by tikush_armo_fan

isk ed vor aseum es hajastancinere ban. ha bolor hajastancinere she vor gnacel en krvel en. en ore nujnisk meke mi hat aderbedjancu mot asel er es gnacel em mitingneri menak vor dasi shgnam. :(

da iharke shat cavali a bajc erb vor karabaxcinern en ed asum aveli a cavali darnum. vorovedev ed dzamanak eti ditvum a vorpes anshnorhakalutjun.

ha gitem vor menak hajastani hajere shen krvel. dra hamar el asum em lriv bakvecinern u karabaxcinern en mexadrum mez te mard ka vor mez het e.

PS> karas latinakan tarerovgres es ruserene im hamar mi qish dshvar a.

ba es el asum en - voch miaijn kan, ail ev lign ein:)

pochitay xroniki

im papan krvel a - es kez asum em kain txerk el axchkek el, trorinak e vor ches lsel. Jannai masin mite voch mi angam ches lsel?

Edited by Muza voina

ba es el asum en - voch miaijn kan, ail ev lign ein:)

pochitay xroniki

im papan krvel a - es kez asum em kain txerk el axchkek el, trorinak e vor ches lsel. Jannai masin mite voch mi angam ches lsel?

ha jes gitem vor bolor texeric el hajer exel en ham txerk ham axchkek.

janna?? chgitem karoxa jev lsel em enqan mard a iren qah pahel endex amekin shes hishi.

Aj balam - yndunir im asacn vorpes mec kroj xosk.

aj balam, ba vor nuynisk JANNAI anun kez mot mianshanak realcia chi arajecnum, vonc es du temaner bacum, karcik artahaytum, meghadrum?

aj balam, ete du JAnna anunin asosiacia chunes, urmn du yndhanrapes ajd paterazmi masin vochinch chgites.

ev shat em kezxndrum - teman lav usumnasirir. ev kani lav chusumnasires, shat em xndrum, temaner mi bc ara isk ete harcer uns - ughaki harcru, bajc deklaracianer mi ara. pamnanavorvecink? :)

Edited by Muza voina