Serega Posted February 26, 2004 Report Share Posted February 26, 2004 Как-то давно не писали мы о коньяке. Quote Link to post Share on other sites
Karmir Posted February 26, 2004 Report Share Posted February 26, 2004 Как-то давно не писали мы о коньяке. Коньяк закончился Quote Link to post Share on other sites
Serega Posted February 27, 2004 Report Share Posted February 27, 2004 Коньяк закончился Быть такого не может!!! Quote Link to post Share on other sites
BASDI Posted February 27, 2004 Report Share Posted February 27, 2004 Для тех кто в С Ш А, могут поинтересоваться насчёт коняка здесь: http://www.saharexinc.com/flash/brandy.html Quote Link to post Share on other sites
HaykAsatryan Posted March 10, 2004 Report Share Posted March 10, 2004 Sorry davno ne byl zdes' Rebyata ! EKZ ne razlivaet NOY, a Great Valley - DVIN eto je torgovie marki! Hima yes sayt em sarqum komyaki masin - brandy.am kisat a der - miayn hayeren tarberakn a ashxatum. huys unem shutov kkaroxanam mnacacn el sarqem ... NOYAK-i masin - da yndhanrapes Hayastanum chi lcvum!!! inch veraberum a Vaspurakanin ev Dvinin - der kan ed konyaknery, bayc shutov Vaspurakan karox a patahi el chlcnen - lav chi vacharvum Joxovurd ! chgitem vonc kareli e uxarkel, te che bolorid el kuxarkei Haystanic EJAN u ISKAKAN konyak - yerevani konyaki gorcaranic u mi ban el - ushadir exeq - shutov arajva GINU KOMBINATY vor hima kochvum a GINU KONYAKI EV OXU KOMBINAT skselu a lcnel konyak - NOY, ed klini nuyn ARARAT logoyov - bayc da arden Yerevani Konyaki Gorcarany chi lini ... voraki masin chem karox asel te inch voraki klini, bayc de Mayr Gorcarann urish a (ed mayr gorcarany Jermukic sksvec, arden hasav konyakin ) inch harc vor uneq komyaki masin, greq - hachuyqov kpatasxanem BOLOR harcerin. p.s. ov chgiti - yes ashxatum em Yerevani Konyaki gorcaranum Quote Link to post Share on other sites
HaykAsatryan Posted March 10, 2004 Report Share Posted March 10, 2004 Patasxanelov skzbum trvac harcin - konyaki xmelu masin, asem, vor konyaky shat aveli hamov e darnum, yete taqacnum es dzerqi mej - hatkapes zgacvum e tankanoc konyakneri depqum hamy poxvum e. momi vra petq chi taqacnel - hagist taqanum e dzerqi api mej, hatuk, espes kochvac TYULPAN bajakneri mej. Esorva drutyamb, xorhurd ktayi DVIN. chisht e shat tank e hima - bayc arji - asem inchi hamar - DVIN kupaj chi arvel (chi stexcvel) arden mi 5 tari - fransiacineri galuc i ver. aysinqn minchev hima ogtagorcvum en 5 tarba hnutyan konyaky!!! - da arden kolekcion e!!! parzabanem mitqs - konyaky stanum en tarber hnutyun unecox spirtneric, orinak yete asum en Nairin 20 tarekan e, da MIJIN tariqn e - Nairii mej ka ev 30 tarekan, ev 10 tarekan (bayc voch pakas, iharke) spirter. Ed spirteri xarneluc heto stexvcum e KONYAK, procesy kochvum e kupaj. dranic heto vorosh jamanak hangstanum e ev lcvum shsheri mej - arden patrasti konyak. hima yete da noric lcvum e TAKAR (bochka) u eli pahvum, darnum e KOLEKCION. da shat hargi e !! hima ed DVIN konyaky pahvum e bochkanerum u arden KOLEKCION e - yes mi shish unem - xmum em mek mek ynkerneris het - mimi bajak - yes kasei uxxaki HOYAKAP konyak e. DVIN-ic heto - amenahamovy, im karciqov vaspurakann e - 18 tari - qich chi ... u mi or zrucum ei masnageti het, asec, vor Vaspurakani mej ogtagorcvum en shat barcr kargi spirter - dranic el ed vorakn a! Quote Link to post Share on other sites
HaykAsatryan Posted March 10, 2004 Report Share Posted March 10, 2004 patasxanem mi harci el, vor stacel em PM-ov Hobelyanakan u Hobelyanakan1700 konyaknery dranq nuyn konyaknery chen! Hobelyanakan 1700 konyaky stexcvel e 2001 tvakanin , 1700-amyaki artiv, da lriv nor, urish hamov konyak e, sahmanapak, 50 000 shish qanakutyamb! hatuk dzevavorumov Quote Link to post Share on other sites
Vaspur Posted March 10, 2004 Report Share Posted March 10, 2004 Հայկ, ինչպես կարելի է կոնյակը շշի մեջ յերկար զհամանակ պահել,առանձ վորակը կորցնելու ? հայտնի է, վոր պարկած վիձակում խցանի համը տալիս է խմիչկին. ի՞նչ այլ միջոցներ կան Quote Link to post Share on other sites
Simplex Posted March 10, 2004 Report Share Posted March 10, 2004 Кстати, тут одна статья попалась о коньяке, Перно Рикар и пр. http://www.golos.am/2000/march_2004/06/index_march6.html Quote Link to post Share on other sites
HaykAsatryan Posted March 11, 2004 Report Share Posted March 11, 2004 Vaspur jan chishtn asac 100%-anoc dzev chka miak ynduneli tarberaky surguchov pakeln e - gorcaranum edpes en pahum tangarani hin konyaknery - voronq vor shsheri mej en bayc mek a - eli pakasum e nauac te inchqan yerkar es pahum eli aysinqn im xorhurdy - yete shat yerkar piti pahes, bac, lav probka dir vran (chgitem qo mot inch shish a - tarber taliner tarber probkaner en exel ...) u surguchov paki berany - mi 20 tari lav kmna hastat dranic heto - bac u xmi! el mi pahi :lol: u mi ban el - xrustali shshi mej mi paheq !!! hishum eq? mi jamanak lcvum er ... dranq vnasakar en - xrustali mej yete chem sxalvum, kapar ka - shpvelov konyaki het, vnasakar oxidner e arajacnum!!! Quote Link to post Share on other sites
David-Mavid Posted March 11, 2004 Report Share Posted March 11, 2004 А здесь в Москве, в основном армяне, делают коньяк берут чай добавляют цвет ... и спирт, бутылки какие то смешные, а ярлыки самое обычное дело. И вот вам армянский конъяк А вообще мне не очень понятно те конъяки котоыре в магазинах Москвы, это разве настоящие? Не в Подмосковье ли их делают? Пишут то ул. Амиряна Ереван.. но много чего могут написать. Quote Link to post Share on other sites
HaykAsatryan Posted March 11, 2004 Report Share Posted March 11, 2004 taks arajin hertin, yete grac a Amiryan, uremn arden poddelka e - Isakov piti lini Zavodi hascen e Isakovi 2, Shishy nayi taky ArArAt grac lini probkayi selofani vra gallagrama ka - Ararat-i logoyov, Shshi vra kod ka u amsativ - orinak Nairi konyaki vra piti lini NAI 03.01.04 - aysinqn lcvac a hunvari 3-in baci ed, verjers sksel en xpel nayev gci hascen - orinak L1 - arajin gic, L2 kam L3 - nayac vor liniyan e lcrel etiketkan piti lini shat vorakov - dranq hima fransiayum en tpvum u proiblem chka voraki het kapvac u mi verjin ban el - Hobelyanakan 1700 konyaki amen shshi vra hamar ka - hertakan hamar - dranq 50 000 hat en et tivy piti lini [1:50 000] mijakajqum orinak Yerevanum yes poddelka tesel em - aranc hamari ! u mekel - konyaky piti tapancik lini - aysinqn pxtor chi linum - linum a voskeguyn, mug kam bac - bayc pxtor chi linum - ete pxtor a uremn konyak chi Quote Link to post Share on other sites
HaykAsatryan Posted March 11, 2004 Report Share Posted March 11, 2004 u mi verjin ditoxutyun el - iskakan konyaky qaxcr kam vanilayin hamer chi unenum da spirtin varac shaqar en xarnum + vanil - u asum - 'komunistneri vaxtva konyak a' kam 'zavodic hanac - hin lav konyak' - ed sax sut baner en Quote Link to post Share on other sites
HaykAsatryan Posted March 11, 2004 Report Share Posted March 11, 2004 mi harc el en tvel Great Valley firmayi Tcar Tigran 25 tarkekan konyaki masin. Yes chgitem te ed konyaky inchic en sarqum u vonc - karox a inch vor meki papiky tuny unecel a mi 50 tarva spirt - artadrakan qanaknerov yes miayn hastat karox em asel, vor Yerevani Konyaki Gorcarany Spirt CHI vacharum inqnerd mtaceq - inchi vacharel ejan gnov, yerb kareli a lcnel shshery u vacharel tank :lol: - inch a mardik iranc poxi gijn en? kam konkurenti hamar en ashxatum ? isk spirteri ev ed konyaki masin iroq chgitem Quote Link to post Share on other sites
Vaspur Posted March 11, 2004 Report Share Posted March 11, 2004 ..մերս՛ի,Հայկ յան. ..հո Կիլիկիացի չե՞ս Quote Link to post Share on other sites
Guest Bingool Posted March 12, 2004 Report Share Posted March 12, 2004 u mi verjin ditoxutyun el - iskakan konyaky qaxcr kam vanilayin hamer chi unenum da spirtin varac shaqar en xarnum + vanil - u asum - 'komunistneri vaxtva konyak a' kam 'zavodic hanac - hin lav konyak' - ed sax sut baner en Da keghc apranqi hamn e: Inchpes amen mi keghc' ban ays ashxarhum, sa el qaxcr ham uni: Quote Link to post Share on other sites
HaykAsatryan Posted March 12, 2004 Report Share Posted March 12, 2004 che aper kilikiaci chem - zavodum em ashxatum Quote Link to post Share on other sites
Guest lilit Posted March 12, 2004 Report Share Posted March 12, 2004 www.ybc.am сайт ереванского коньячного завода Quote Link to post Share on other sites
HaykAsatryan Posted March 12, 2004 Report Share Posted March 12, 2004 kar nayev www.ararat.ru bayc chgitem hima xi a pak ukrainayum mer nerkayacucichi ejy - http://www.pernod-ricard-ukraine.com/ isk yndhanrapes distrubyutorneri maisn informaciayi hamar nayeq estex http://www.ybc.am/rus/rus.html yntreq KARTA bajiny - entex bolor yerkrnery nshvac en!!! Quote Link to post Share on other sites
l.dorado Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 Если кого интересует Аревдуровский коньяк (см. 1й пост) - обращайтесь. Есть Отборный 0,75, Ахтамар 0,5% и 0,75, Наири 0,5. Осталось не так уж много, так, что торопитесь![attachmentid=19279][attachmentid=19281][attachmentid=19282] Quote Link to post Share on other sites
zaratustra Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 Коняк... мой самый любимый алкогольный напиток Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts